Blogs — 24 July 2013

Wat is je werk-/studiegeschiedenis?
In 2010 heb ik mijn Master of Business Administration afgerond aan de VU. Ik ben gespecialiseerd in Human Resource Management, wat leidde tot een HR stage bij L’Oréal Nederland en daarna mijn eerste baan als Executive Search Consultant. Sinds december 2012 ben ik werkzaam bij IIR, waar veel van mijn ervaring en interesses samenkomen in één baan!

Wat doe je precies in jouw functie?
Binnen IIR Finance ben ik verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling van conferenties en trainingen. Eerst ga ik op zoek naar goede onderwerpen. Daarvoor volg ik dagelijks het financiële nieuws en brainstorm ik met experts in de markt om vast te stellen wat goede onderwerpen zijn. Vervolgens ga ik me verder verdiepen door veel onderzoeksgesprekken te voeren met deskundigen uit de branche. Op basis van deze gesprekken stel ik een programma samen, dat ik vervolgens invul met de beste sprekers en docenten!

Wat is er zo leuk aan jouw functie?
Het allerleukst aan mijn functie vind ik het werken in een team met jonge en gedreven mensen. We komen regelmatig samen  en de open kantoorruimte zorgt voor een echte teamdynamiek waardoor iedereen met elkaar meedenkt.

Daarnaast zorgt de inhoudelijke verdieping en veel afwisseling ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Bovendien zie ik kennis en informatiedeling als een heel positief doel: je draagt bij aan de ontwikkeling van individuen, organisaties en markten!

Waarom vind je IIR een leuke werkgever?
Bij IIR wordt je enorm uitgedaagd, goed begeleid en positief gemotiveerd. De informele en open sfeer zorgt dat initiatieven worden gewaardeerd en ook snel worden opgepakt. De organisatie blijft daardoor continu in beweging, en de dagen vliegen voorbij!

Bij IIR worden regelmatig borrels, uitjes, en sportieve activiteiten georganiseerd. Zo leer je je collega’s ook op een informele manier kennen!

Share

About Author

robert van den Eeckhout

Ik ben sinds 3 jaar werkzaam bij IIR. Op dit moment ben ik met name verantwoordelijk voor de marketing van onze finance conferenties & trainingen

(1) Reader Comment

  1. Dit is een goede blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>